Тайра Банкс изглежда съвсем различно от миналата година. Супермоделът и

...
Тайра Банкс изглежда съвсем различно от миналата година. Супермоделът и
Коментари Харесай

Тайра Банкс: Качих с 16 кг за една година - slava.bg

Тайра Банкс наподобява напълно друго от предходната година. Супермоделът и водеща на предаването „ Следващият топмодел на Америка “ се върна към кориците на списания с фотосесия за „ Sports Illustrated “ по бански през 2019 година и впечатли със плътно тяло. Сега обаче нещата са малко по-различни и Банкс признава, че е напълняла с цели 16 кг за последните 12 месеца.

Във видео изявление за „ Harper`s Bazaar “ супермоделът показа своето на ден меню и споделя, че постоянно съпоставя ястия от разнообразни заведения за хранене със фамилията си. Банкс споделя, че има специфична връзка с храната и сега приема яденето като своето ново занимание. Въпреки че е напълняла с 16 кг за една година, звездата не мисли в скоро време да се връща към остарялата си форма.

„ Все в миналото тези килограми ще би трябвало да си отидат, само че това няма да е през днешния ден “, споделя тя.
Банкс декларира, че яде каквото си изиска и когато си изиска. По време на обществената изолираност супермоделът е основала игра, в която включва и своя наследник – 4-годишния Йорк. Двамата поръчват храна от разнообразни заведения за хранене и я правят оценка. „ Поръчваш от един ресторант за бързо хранене, по-късно от различен, след това от още един и сравняваш бургерите “.

За закуска Тайра обича да комбинира кафето си със сладостен геврек. Обядът ѝ постоянно включва нещо нездравословно, защото няма време да похапва здравословни ястия. Споделя, че ѝ е най-трудно да реши сред чипс или сусамени барчета. „ Понякога хапвам към 9 пакетчета чипс, след което се усещам извънредно “.

Вечерята е време за опитване и тогава Йорк и Тайра поръчват от два разнообразни ресторанта, с цел да схванат кой е по-добър. „ Така знаем от кое място да ядем идващия път, тъй като едната храна постоянно е ужасна “.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР