Тайното оръжие на женската съблазън е бельото. И можем само

...
Тайното оръжие на женската съблазън е бельото. И можем само
Коментари Харесай

Как да запазите сутиените си като нови за по-дълго време

Тайното оръжие на женската сексапил е бельото.

И можем единствено да се радваме, че сме дами и можем да избираме от безкрайните вариации на дантели, цветове, меки материи, модели и тъкани в магазините за долни дрехи .

Всяка edna от нас обаче знае, че животът и на най-качествения сутиен е към шест месеца.

 сутиени marieclaire.com

Дори да е здрав в края на този интервал, презрамките да не са се разтеглили и банелите да не са изскочили, общия му тип е доста надалеч от това, което бил в кутията, нов-новеничък, платен преди малко.

За да се радвате на бельото си по-дълго време и с цел да не вредите на гърдите си като носите разкривени или отпуснати сутиени, следвайте тези няколко съвета за поддръжка и грижа:

Носете черни сутиени с черните облекла

Това е елементарен съвет, който като че ли забравяме да съблюдаваме. Не приказваме единствено за естетическата страна на нещата, че бялата презрамка не е хубаво да се подава под черния потник.

Просто тъмните облекла оцветяват по-светлите, колкото и пъти да са изпрани.

 сутиени Thinkstock

После, с колкото и прекрасен перилен препарат да перете, леко сивеещият нюанс ще си остане.

Перете ги вярно

Най-лесният метод да запазите сутиените си е да ги перете на ръка. Но всички ние знаем, че когато има пералня, прането на ръка е единствено за краен случай.

Спокойно можете да слагате сутиените в пералнята, стига да спазвате няколко елементарни правила:

- перете на стратегия за деликатни тъкани. Сложете сутиените дружно с шаловете, фините блузи и роклите и оставете пералнята да си свърши работата.

- перете с препарати за деликатни тъкани . Всъщност, перете всичките си облекла с такива щадящи препарати, в случай че специалността ви или дребната възраст на децата не постанова потреблението на препарати срещу петна.

 сутиени Thinkstock

- Слагайте сутиените в торбичка , с цел да предпазите презрамките от разпъване. Често презрамките на сутиена се оплитат в други облекла при прането, което разтегля ластиците.

Телените копчета пък унищожават други облекла, тъй че е най-добре да отбраните сутиените от останалия перящ се свят като ги приберете в специфична чантичка. Можете да си извършите торбичка и от остаряла възглавница, като й зашиете цип.

Не претъпквайте чантичката, с цел да могат сутиените да се изперат както би трябвало.

Дори да не ползвате такава чантичка, закопчавайте сутиените преди да ги пуснете в пералнята , най-малко да не закачат другите облекла.

Сушете ги на равно

Как се мята сутиен несъмнено е един от въпросите, върху които се чудят най-вече дами. Най-добре е да сложите сутиена да се суши на равно , върху хавлия да вземем за пример, а не да виси с щипка на простира.

Ако въпреки всичко желаете да го духне вятър, би трябвало да го защипете сред двете чашки, с цел да не се разтеглят ластиците.

Не ги сгъвайте в шкафа

Сутиените се подреждат един зад различен , без огъване на чашките, без прегъване, без никакво принуждение над деликатните им форми.

И си определяйте дни без сутиен. Нека и той, и гърдите ви да си починат едни от други, потребно е.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР