Тайните служби на САЩ, отговорни за защитата на висшите държавни

...
Тайните служби на САЩ, отговорни за защитата на висшите държавни
Коментари Харесай

Първо по рода си учение на Сикрет сървис на територията на Белия дом

Тайните служби на Съединени американски щати, виновни за отбраната на висшите държавни чиновници, за първи път са провели обучение в двора на Белия дом , оповестява CBS, представени от ТАСС.

" Обучението разреши на участниците да отработят техните дейности при положение на сериозни обстановки , с които те могат да се сблъскат в Белия дом. По време на тези извършения личният състав отработи процедури с команди, връзката между тях, надзор, координацията и използването на ограничения за сигурност ", оповестяват тайните служби.

Според сюжета на упражненията незнайно лице е навлязло в оградената територия, прилежаща на президентската резиденция. Служителите на тайните служби би трябвало да го намерят, да оповестят за местонахождението му и да го задържат . Този път е решено да се употребяват за тази цел кучета за. Обикновено чиновниците по сигурността организират образования в своите уреди в страната.

" Ние се борим, да се подготвим за това, тъй че упражнението е належащо и ние се опитваме да проведем реалистични извършения, доста сходни на това, което може да се случи на територията на Белия дом ", разяснява шефът на " Сикрет сървис " Рандолф Алес в изявление за CBS.

Той акцентира, че потреблението на огнестрелни оръжия е последната мярка , към която сътрудниците на службата биха желали да прибегнат. " Но, споделям ви, те са подготвени да създадат това ", твърди той.

" В същото време, чиновниците би трябвало да са подготвени за съществени офанзиви, да вземем за пример, с присъединяване на самоубийци атентатори . Това е най-опасният сюжет, който можем да си представим ", добави Алес. Той също по този начин уточни, че в интервала 2011-2015, заради бюджетни съкращения съставът на тайните служби е понижен с 10%, а сега това не подхожда на броя на дилемите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР