Тъй като Томас Маркъл не спря да се жалва в

...
Тъй като Томас Маркъл не спря да се жалва в
Коментари Харесай

Меган готова да се срещне с баща си, но при определени условия

Тъй като Томас Маркъл не спря да се жалва в медиите, че не се е срещал с щерка си Меган, херцогинята на Съсекс най-накрая реши, че двамата могат да се видят, само че при несъмнено изискване. А то е – господин Маркъл да стартира да демонстрира повече почитание, написа OK Magazine.

Томас много свободно поддържа връзка с пресата на тематика – личната му щерка. Той отлично знае, че неговата някогашна брачна половинка поддържа връзка с Меган и желае и той да има сходни връзки с щерка си. Според източник, той постоянно може да съобщи писмо до щерка си като го даде на майката – Дория.

Източникът прибавя, че Меган не е серпантина да обича татко си и е подготвена да отиде на среща с него. Но до този миг Томас постоянно е употребявал обиди в пресата и това е повода двамата да не се видят до този миг.

Сестрата на Маркъл – Саманта също упреква брачната половинка на принц Хари за държанието й и счита, че в случай че татко им почине, по тази причина отговорна ще бъде само тогавашната звезда от сериала „ Костюмари “.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР