Тъй като по-широкият крипто пазар се бори с волатилни условия

...
Тъй като по-широкият крипто пазар се бори с волатилни условия
Коментари Харесай

Меме криптовалутата BONK задмина FLOKI след като се изстреля с над 60%

Тъй като по-широкият крипто пазар се бори с волатилни условия и повсеместен спад, секторът на меме монетите се оказва също толкоз обиден от измененията, отбелязвайки забележителен спад от 13.3% в границите на 24 часа.

Този спад докара до понижаване на общата пазарна капитализация на меме монетите, която в този момент се колебае към $45 милиарда. Въпреки това, на фона на това общо оттегляне, една меме монета се откроява – Bonk (BONK).

През последните две седмици BONK набъбна с близо 63% все още на писане на публикацията, което внезапно контрастира със скромния растеж от 20% на неговия сътрудник Floki Inu (FLOKI).

Този незабравим растеж увеличи пазарната оценка на BONK до $1.5 милиарда, което му разреши да надмине Floki Inu и да затвърди позицията си на петия по величина меме токен на пазара.

Вследствие на това BONK към този момент се подрежда на 58-о място по величина на криптовалутите в международен мащаб, изпреварвайки известни имена като Aave ( AAVE ) и Algorand ( ALGO ).

Представен на криптовалутната сцена през декември 2022 година, BONK в началото летеше под радара, до момента в който не притегли вниманието година по-късно със забележителен скок на цената.

Този скок беше подхранван от постоянния инвеститорски интерес, утвържденията на авторитетни фигури в крипто общността и листването ѝ на няколко огромни тържища за криптовалути .

Пазарни вероятности за BONK

Въпреки неотдавнашния триумф на Bonk да изпревари своите съперници, техническият разбор както на BONK, по този начин и на Floki Inu разкрива евентуални провокации пред тях.

Дневната графика за BONK демонстрира мечи модел, като цената на меме монетата провокира привличане на ликвидност от страна на купувачите, което допуска евентуален спад, защото се насочва към идващото суинг дъно.

По сходен метод 8-часовата графика на Floki Inu отразява сходни настроения, намеквайки за вероятни намаления и за двете меме монети в близко бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР