Тъй като опасенията за бъдещето на икономиката на Съединените щати

...
Тъй като опасенията за бъдещето на икономиката на Съединените щати
Коментари Харесай

САЩ са в сериозна беда, а Фед няма да успее да ги спаси – Робърт Кийосаки

Тъй като опасенията за бъдещето на стопанската система на Съединените щати не престават, Робърт Кийосаки, прочут вложител и създател на известната книга за персонални финанси " Богат баща, безпаричен баща ", още веднъж насочи песимистични предизвестия и изрази съмнение към актуалното държавно управление, което съгласно него не отдава приоритет на ползите на хората.

По време на скорошен епизод на своя подкаст “ “, излъчен на 28 юни, Кийосаки изрази остра рецензия към Федералния запас на Съединени американски щати и други държавни структури, като ги назова “ ” и “ “. Той изрази убеждението си, че стопанската система на страната е в сериозна неволя.

Кийосаки, дружно със брачната половинка си и сътрудник вложител Ким Кийосаки, взе участие в полемика за финансовите вероятности на Съединените щати с икономиста и създател Номи Принс. Те обявиха, че комерсиалните банки упражняват забележителен подмолен надзор върху Федералния запас.

В своя подкаст Кийосаки даде да се разбере, че съгласно него Федералният запас “ “. Той допусна, че институцията е основана за да избавя банките. Според него Фед заблуждава хората, с цел да им попречи бързо да изтеглят парите си от банките.

Кийосаки акцентира, че да се разчита на Фед за избавяне на стопанската система би било проблематично, заявявайки:

Той посочи, че същинският проблем се крие в възходящия държавен дълг, който не може да бъде затрупан съответно. Кийосаки изрази угриженост по отношение на решението на Фед за непрестанно отпечатване на пари, защото те са премахнали всевъзможни ограничавания върху тази процедура.

Освен това Кийосаки посочи неналичието на финансово обучение измежду доста хора с висше обучение в Съединени американски щати. Той прикани хората да стартират да се учат по какъв начин да се защищават в очакване на иден пазарен срив.

Авторът характеризира стопанската система на Съединени американски щати като “ ” и предвижда забележителен спад, който ще надвиши мащабите на Голямата криза от 2007 година – 2009 година

За да се предпазим от тези условия, той предложи да влагаме в активи като злато, сребро и Биткойн ( BTC ).

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР