Тъй като Китай е наложил капиталов контрол, китайските купувачи са

...
Тъй като Китай е наложил капиталов контрол, китайските купувачи са
Коментари Харесай

Един От Най-Крупните Шефове С Бизнес В България Е Разследван За Тежки Имотни Далавери!

Тъй като Китай е наложил финансов надзор, китайските купувачи са го заобикаляли посредством тези транзакции, с цел да се включат в гръцката стратегия за поощряване на вложенията, която дава десетгодишно позволение за престой (виза) при вложения за над 250 000 евро, оповестява организация АНА-МПА.

Националната банка и Европейската централна банка водят настрана следствие по случая, оповестява АНА-МПА. Националната банка заяви,, че е засякла необикновени транзакции с кредитни карти и незабавно е подхванала дейности за прекъсването им. Банката е уведомила управляващите.

Веригата магазини Джъмбо заяви, че е поискала оставката на Папаевангелу, която е призната предходната сряда. От компанията оповестиха, че Папаевангелу е отговарял за ежедневни действия в Джъмбо и че компанията не е забъркана по никакъв метод в транзакциите с китайски вложители, написа дир.бг.

Председателят на федерацията на гръцките медиатори при продажба на недвижими имотиЯнис Ревитис съобщи, че не е сюрпризиран. По думите му " всички знаят, че има групи от хора, които сътрудничат с китайски организации, с цел да купуват жилища на смешно ниски цени, печелейки хиляди евро от сходни транзакции, а крайните купувачи получават разрешителни за престой в Гърция ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР