Тъй като кандидатурите за получаване на мястото на вашето дете

...
Тъй като кандидатурите за получаване на мястото на вашето дете
Коментари Харесай

Интерактивна карта показва повечето начални училища с излишък от абонаменти в Англия - проверете вашия район

Тъй като кандидатурите за приемане на мястото на вашето дете в главно учебно заведение през септември 2024 година завършват през днешния ден, ние ревизираме какъв брой елементарно е да влезете в първото си избор.

Официалните данни демонстрират, че съвсем трима от четирима родители не са получили първия си избор на място в главното учебно заведение с максимален брой записани в Англия, Al-Noor Voluntary Aided Muslim Primary School в Редбридж предходната година. В последния кръг от кандидатствания 217 родители са показали учебното заведение като първи избор за главно, като единствено на 58 е препоръчано място за тази образователна година - единствено 27% от кандидатствалите.

И Fox Primary School в Кенсингтън и Челси видяха единствено 58 от 175 родители, които го избраха като желано от тях учебно заведение, предлагащо място. Междувременно Кралското учебно заведение в Улвърхемптън беше най-трудното приблизително учебно заведение за влизане в Англия - 200 родители го избраха като първи избор за тази година, само че единствено на 26 беше препоръчано място.

Също по този начин влизане в първите три...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР