Татуировките отдавна не са признак на маргинализация, техни притежатели са

...
Татуировките отдавна не са признак на маргинализация, техни притежатели са
Коментари Харесай

Пълен контакт: Как марките използват татуировките в маркетинга 


Татуировките от дълго време не са симптом на маргинализация, техни притежатели са хора на друга възраст, с друг обществен статус и специалности, а още преди към 20 години марките уловиха тату вайба и от време в точния момент се връщат към него. Как маркетинговата промишленост употребява татуировките за разпространение на марките, четете в този момент. 
Тялото като притежател на информация 
Татуировката е начин за самоидентификация, опция да покажете на света своята уникалност, да споделите своя светоглед, да почувствате принадлежност към избрана общественост, да уловите значим миг от живота си или пък просто да украсите личното си тяло. 

Рисунките по тялото са съпътствали човечеството през цялата му история и са изпълнявали разнообразни функционалности: религиозни, културни, обществени. Татуировките са били маркер за обозначаване на принадлежността към дадена нация (племе) и обществена група, създавали са връзка сред свещения свят и действителността и не на последно място са давали опция за себеизразяване.  Благодарение на татуировките, човешкото тяло се трансформира в обект на изкуството и притежател на избрана сакрална информация. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР