Tata прави смел ход на световния пазар на електрически автомобили

...
Tata прави смел ход на световния пазар на електрически автомобили
Коментари Харесай

Tata пусна конкурент на Dacia Spring с атрактивна цена

Tata прави самоуверен ход на международния пазар на електрически коли с представянето на новата си платформа за коли без нездравословни излъчвания, наречена acti.ev. Написана с дребни букви, acti.ev е универсална платформа, способна да побира от един до два мотора, като предлага модели с конфигурации с предно предаване, задвижване на всички колела или задвижване на задните колела.

Първият автомобил, основан на тази платформа, носи името Punch.ev. Понастоящем разполагаем за поръчка на локалния пазар и в Северна Африка, този стилен електрически автомобил, наподобяващ SUV, показва механически характерности, които са в сходство със западните му аналози. Въпреки това вероятността Punch.ev на Tata да доближи европейските пазари остава несигурна.

Punch.ev се предлага в две версии - общоприета и с дълъг пробег, и се предлага в четири разнообразни конфигурации на съоръжение. Що се отнася до спецификациите на мощността и батерията, общоприетият модел разполага с мотор с мощ 80 к.с., въртящ миг 114 нютон метра и батерия с потенциал 25 кВтч. От друга страна, версията за дълъг пробег разполага с мощ 108 конски сили, въртящ миг от 190 Нм и по-голяма батерия с потенциал 35 кВтч. Цените на базовия модел стартират на цени еквивалентни на към 12 хиляди евро.

Въпреки че Tata не е разгласила обширна образна документи на Punch.ev, един взор към наличните варианти разкрива забавни характерности като стъклен люк, мощна аудиосистема, Full LED фарове, общоприета 17,78-инчова информационно-развлекателна система, създадена от Harmann, и други

Що се отнася до сигурността, Punch.ev е оборудван с разнообразни системи за подкрепяне на шофирането и паркирането, в това число 360-градусови камери, предизвестия за мъртвата зона и шест въздушни възглавници за всички пасажери. Тъй като Tata напредва с платформата си acti.ev и Punch.ev, световният пейзаж на електрическите транспортни средства може да стане очевидец на нов състезател, който да се бори за внимание и пазарен дял./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР