Търсите да донесете вкъщи нов пухкав приятел, но вашето жилище

...
Търсите да донесете вкъщи нов пухкав приятел, но вашето жилище
Коментари Харесай

14 породи малки котки, които цялото семейство ще обича

Търсите да донесете у дома нов бухнал другар, само че вашето жилище е прекомерно малко, с цел да може един огромен домакински любим да тича свободно?

Може би осиновяването на котка от дребна порода е най-хубавият вид за вас. Тежащи не повече от 5 кг, дребните котки могат да донесат неспокойствие на вас и фамилията ви, без да се нуждаят от прекалено много място.

Някои от тези дребни породи котки са много самостоятелни и обичат да ги оставят на мира, до момента в който други ще бъдат вашият нов обичан другар за гушкане.

Но не се заблуждавайте от техния размер. Тези котки са доста бързи и мощни, което ще ви накара да преосмислите всевъзможни стандарти за дребните им размери.

 Абисинската котка е дребна порода

Ето го и описът:

Абисинска котка

Абисинската порода са доста любопитни котки, оповестява Purina. Те също по този начин обичат да си присвояват предмети, които провокират интереса им, тъй че по-добре пазете нещата си добре скрити.

Американски кърл

За разлика от други котки, американският кърл няма потребност да ви моли за внимание като подвига звук, твърди CatTime. Един взор от страна на това сладко и малко личице и ще им дадете всичко, което изискат.

Бирманска котка

CertaPet назовава бирманската котка обществена пеперуда, тъй като те се привързват мощно към стопаните си. Тази присъща линия ги прави идеални домашни любимци за цялото семейство.

Корниш Рекс

 Корниш Рех е дребна котка

Не се тормозете, че ще се появите на работа, покрити с котешка косми, защото съгласно Асоциацията на The Cat Fancier (CFA), при Корниш Рекс котките има най-малък косопад.

Дуелф котка

Ако желаете да прекарвате доста време с новата си дребна котка, Дуелф котката е идеалният избор, защото те са извънредно общителни и изискват доста внимание.

Японски бобтейл

Японският бобтейл е една от най-комуникативните породи от листата, оповестява VetStreet. Можете да очаквате от тях да мяукат или да писукат, когато желаят нещо.

Яванска котка

Яванска котка ще обича да прекарва времето си с вас, без значение дали това значи маратон на Анатомията на Грей в скута ви или гушкане в леглото, до момента в който си четете.

Ла перм котка

 Котката Лаперм може да се отглежда в дребни жилища

PetMD поучава да държите скъпия си китайски сервиз надалеч от лапите на ла перм котките. Те са изключително дейни и сигурно ще се изкачат на най-високия рафт на вашия дом.

Манчкин

Ако притежавате други домашни любимци, Манчкин котката ще се схваща прелестно с тях и несъмнено може няма да изостава по време на игра макар късите си краченца.

Ориенталска дългокоска

Ориенталската дългокоска обича компания, тъй че в случай че ви се постанова да прекарвате по-голямата част от деня си на работа, може би би трябвало да си вземете две от тях.

Сиамка

 Сиамска котка

Кръстосаните сиамски котки са постоянно срещани измежду типа си и в случай че би трябвало да бъдем почтени, това ги прави още по-възхитителни.

Сингапурска котка

Сингапурската котка, сходно на кучето, има цялостно доверие на стопанина си.

Сомалийска котка

Сомалийската котка е котка с дълги косми, които падат доста, тъй че не забравяйте да ги решете постоянно.

Турска ангорка

Турските ангорки имат податливост да имат очи със чудноват цвят - нормално едно злато и едно синьо.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР