Търсиш си мъж и искаш той да е верен и

...
Търсиш си мъж и искаш той да е верен и
Коментари Харесай

Трите типа мъже, които изневеряват най-често

Търсиш си мъж и искаш той да е правилен и чист като сълза. Е, в случай че е по този начин ще те разочароваме, тъй като постоянно най-обаятелните представители на мощния пол са и най-непостоянните половинки, написа Флагман.

Ето кои са мъжете, които изневеряват най-често:

Амбициозният

Той има сполучлив бизнес, привикнал е да покорява върхове и да реализира всичко, което си пожелае. И в случай че умее да подписва ударни покупко-продажби, най-вероятно обича да печели и женски сърца. Не е от неприятен темперамент, просто за него любовта е като акции на борсата и той постоянно търси по-добрия сътрудник там. Всяка жена мечтае за тази партия, по тази причина в случай че и ти си там – би трябвало да си подготвена да делиш. Добрите играчи търсят последваща цел незабавно щом завоюват първата, а той несъмнено обича да се усеща победител най-малко няколко пъти в месеца.

Разочарованият

Ако срещнеш мъж, на който скоро са му разрушили сърцето – бягай надалеч. Не си майка му, вуйна му или лекар Куин и няма да го излекуваш. Ти просто ще станеш част от всички дами, на които ще отмъщава за предходната или по-лошо – следващата численост, тъй като той е бил единствено с една години и в този момент е време да навакса. Разочарованият мъж или този, който излиза от дълга връзка е като куче пуснато да тича на воля в гората – безусловно неукротим и мощно нападателен към всеки, който желае да му постави хомота отново или да му съобщи, че би трябвало още веднъж да е единствено с една жена.

Несигурният

Мислиш си, че в случай че е бил зубър в учебно заведение или свито момче в университета, той няма да изневери, а ще е добър и правилен до край? Жестоко си се излъгала! Ако не е имал като дребен, в този момент ще желае да навакса, а в случай че е придобил и малко кеш – то избиването на комплекси ще влезе в действие. Като възпитаник единствено е гледал готините батковци, които забиват готини каки и по тази причина в този момент в никакъв случай не му стига. Не се заблуждавай – тук ще береш съществени кахъри. За край те съветваме – Скорпион или Телец, най-добре избери зодия Верен. Избери някой, който се е наживял и няма да ти съкрати живота с непознати номера в телефона, звънящи в странни часове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР