Търсим нестандартен кандидат, ведър, умен, интелигентен, отворен, познаващ политическата система,

...
Търсим нестандартен кандидат, ведър, умен, интелигентен, отворен, познаващ политическата система,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Хекимян може да победи на първи тур

„ Търсим ексцентричен претендент, бодър, интелигентен, образован, отворен, познаващ политическата система, умеещ да работи в екип. Шансовете на Хекимян са големи, тъй като има мощен екип, едни от най-хубавите адвокати, IT експерти. Хекимян може да победи на първи тур„, съобщи в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

На изказванието на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че Хекимян е „ къртица “, Борисов реагира по този начин: „ Да не разясняваме госпожата. 20 пъти съм я побеждавал на избори. Няма да разясня хора, които си доведоха партията до това състояние “.

Ако някой е работил толкоз против ГЕРБ, колкото тези телевизии… Софиянци имат опция да избират… Срастването на Държавна сигурност, властта и парите е доста рисково. Вили Лилков е прелестен претендент. Притесни ме изявлението на господин Василев, че на втори тур нямало да ни поддържат. А кого ще поддържат – „ Възраждане “, Българска социалистическа партия? И в случай че е по този начин, в Народното събрание те от кого ще чакат поддръжка? Аз ясно и тъкмо съм дал инструкции на партията: на втори тур поддържаме ПП-ДБ, тъй като са наши некоалиционни сътрудници “, добави Борисов.

По думите му има ясно написана стратегия на некоалиционната групировка – ротационен принцип.

„ Не подаряваме София на никого. С такава кандидатура с необятна външна страна ГЕРБ има действителни шансове. Със строгопартийна щяхме да се ограничим единствено в твърдото ядро. Имаме вицепрезидент публицист, имам евродепутат – Елена Йончева, публицист “, акцентира Борисов.

Отбеляза, че текст за съдружно съглашение не е обсъждан, само че сподели, че това евентуално ще се случи след изборите.

„ Руската черква би трябвало да бъде отворена и никакви причини в тази ситуация нямат значение “, сподели още Бойко Борисов.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР