Търсете американската мечта? Бъдете готови да похарчите кошмарни суми. Бивш

...
Търсете американската мечта? Бъдете готови да похарчите кошмарни суми. Бивш
Коментари Харесай

Моето четиричленно семейство вече не може да живее комфортно с $230 000 на година — ето колко всъщност струва американската мечта

Търсете американската фантазия? Бъдете подготвени да похарчите кошмарни суми.

Бивш анализатор на Goldman Sachs споделя, че четиричленното му семейство би трябвало да печели повече от $230 000 на година, с цел да живее удобно в региона на залива на Сан Франциско в Калифорния.

Сам Доген, в този момент на 46 години, попадна в заглавията през 2012 година, откакто се пенсионира на 34-годишна възраст с чисто положение от 3 милиона $.

Оттогава бащата на две деца, който също е създател на бестселъра „ Купете това, не това: Как да похарчите пътя си към благосъстояние и независимост “, живее от въздържан приход от акции, облигации, и недвижими парцели.

Но в прям нов пост за своя уеб страница, Financial Samurai, Доген разкри, че неотдавна е осребрил забележителна част от вложенията си, с цел да закупи парцел за младото си семейство в усложнения, само че към момента безценен Сан Франциско.

Сега финансовият гуру споделя, че вложенията му ще генерират единствено $230 000 преди налози, до момента в който годишните му разноски се чака д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР