Търсенето на перфектната небрежно-елегантна прическа за ежедневието ни се увенча

...
Търсенето на перфектната небрежно-елегантна прическа за ежедневието ни се увенча
Коментари Харесай

Как да си направим най-популярната прическа в Pinterest

Търсенето на съвършената небрежно-елегантна прическа за всекидневието ни се увенча с триумф! 

И за това би трябвало да благодарим още веднъж на французойките, чийто жанр е източник на непрестанно ентусиазъм сезон след сезон. Според данни от обществената мрежа Pinterest, френските девойки търсят прическа, която да е по едно и също време изискан и лесна за правене. И най-популярният резултат е по този начин нареченият “banana bun ” – извит кок, който припомня формата на банан. 

 Как да си създадем най-популярната прическа в Pinterest

Преди думата кок да ви откаже, бързаме да ви успокоим, че тази негова разновидност е в действителност лесна. Аманда Суитцър от Pinterest изяснява, че той в действителност е по-непруниден прочит на френския кок, който е ситуиран ниско на тила. С тази разлика, че изработката му ще ви отнеме единствено няколко минути, единствено в три стъпки. Ето по какъв начин:

 Как да си създадем най-популярната прическа в Pinterest

Стъпка 1: Започнете с леко влажна коса

Преди косата ви да е напълно изсъхнала, напръскайте малко изсъхнал шампоан или фиксиращ спрей, с цел да прибавите текстура.

Стъпка 2: Завържете косата 

Разделете косата си на три равни елементи. Завържете междинната на ниска, леко хлабава опашка на тила. След това прехвърлете десния кичур над опашката и усучете двете елементи дружно. Лявата секция пък превърлете под двете други и усучете дружно.

Стъпка 3: Фиксирайте на място

Време е да вкарате елементарните фиби в играта! В взаимозависимост от дължината на косата, можете оставите опашката пусната или да я усучете, подхпъхвайки я под кока и фиксирайки на място с фибите. Накрая завършете с изпръскване лак и готово!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР