Таро карта Обесеният човек е водеща за чувствата и преживяванията

Таро карта Обесеният човек е водеща за чувствата и преживяванията ...

Карта Таро за деня, 25 януари

Таро карта "Обесеният човек" е водеща за чувствата и преживяванията ни в деня на 25 януари 2021 година.
В изправено положение тя се тълкува като безнадеждна ситуация. Но това не означава, че няма изход от нея, а просто не може да го откриете по обичайния си път. Необходимо е да промените начина, по който възприемате реалността и действате.
Понякога "Обесеният човек" показва, че се намираме в изолация.
Картата има и по-леко значение - тя може да показва готовност да се жертваме в името на по-високи цели. Но същевременно саможертвата трябва да бъде съзнателна и доброволна. В противен случай се подгответе за загуба.
Ето какво влияние ще окаже тази карта върху различните аспекти на живота ни в деня на 25 януари.

Най-големите предатели в зодиака Най-големите предатели в зодиака
Всеки от нас поне веднъж в живота си е изпитал горчивия вкус на предателството. Безспорно най-тежко се преживят предателствата от най-б...
Кариера и финансово състояние
Не забравяйте, че развитието не се ограничава само до кариерно израстване и подобряване на благосъстоянието. Обърнете внимание и на духовното, за да имате успех в тези сфери.
Не отправяйте необосновано високи изисквания към себе си и обкръжението си.
Любов и взаимоотношения
"Обесеният човек" се тълкува като индикация за криза, възникнала поради неспособността и нежеланието на партньорите да се съобразяват с интересите на другия. Споровете ще се окажат решаващи за преустановяване на връзката.

Перфектната работа и най-известните хора от зодия Дева Перфектната работа и най-известните хора от зодия Дева
Нека си го кажем - зодия Дева е специална. Не съм срещал представители на този зодиакален знак, които могат да бъдат определени като об...
Здраве
На този ден са възможни здравословни проблеми от всякакво естество. Но най-уязвими ще са хората със склонност към депресии.
Не се затваряйте в себе си. Опитайте се да прекарате повече време сред природата.
Съвет за деня
Трябва да имате търпение. Опитите ви да повлияете по някакъв начин на събитията ще доведат само до обратния резултат. По-добре да прекарате времето си в обмисляне на ситуацията и създаване на планове за бъдещето. Не се опитвайте да промените настоящето.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com