Таро карта Обесеният човек е водеща за чувствата и преживяванията

...
Таро карта Обесеният човек е водеща за чувствата и преживяванията
Коментари Харесай

Карта Таро за деня, 25 януари

Таро карта " Обесеният човек " е водеща за възприятията и прекарванията ни в деня на 25 януари 2021 година.
В изправено състояние тя се пояснява като безнадеждна обстановка. Но това не значи, че няма излаз от нея, а просто не може да го откриете по нормалния си път. Необходимо е да измененията метода, по който възприемате действителността и действате.
Понякога " Обесеният човек " демонстрира, че се намираме в изолираност.
Картата има и по-леко значение - тя може да демонстрира подготвеност да се жертваме в името на по-високи цели. Но в същото време саможертвата би трябвало да бъде съзнателна и доброволна. В противоположен случай се подгответе за загуба.
Ето какво въздействие ще окаже тази карта върху другите аспекти на живота ни в деня на 25 януари.
 Най-големите предатели в зодиака Най-големите предатели в зодиака
Всеки от нас най-малко един път в живота си е изпитал горчивия усет на измяната. Безспорно най-тежко се преживят измените от най-б...
Кариера и финансово положение
Не забравяйте, че развиването не се лимитира единствено до кариерно израстване и възстановяване на благосъстоянието. Обърнете внимание и на духовното, с цел да имате триумф в тези сфери.
Не отправяйте голословно високи условия към себе си и обкръжението си.
Любов и взаимоотношения
" Обесеният човек " се пояснява като индикация за рецесия, зародила заради неспособността и нежеланието на сътрудниците да се преценяват с ползите на другия. Споровете ще се окажат решаващи за прекратяване на връзката.
 Перфектната работа и най-известните хора от зодия Дева Перфектната работа и най-известните хора от зодия Дева
Нека си го кажем - зодия Дева е специфична. Не съм срещал представители на този зодиакален знак, които могат да бъдат избрани като об...
Здраве
На този ден са вероятни здравословни проблеми от всякакво естество. Но най-уязвими ще са хората със податливост към депресии.
Не се затваряйте в себе си. Опитайте се да прекарате повече време измежду природата.
Съвет за деня
Трябва да имате самообладание. Опитите ви да повлияете по някакъв метод на събитията ще доведат единствено до противоположния резултат. По-добре да прекарате времето си в обсъждане на обстановката и основаване на проекти за бъдещето. Не се опитвайте да измененията сегашното.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР