Тържественото отбелязване на годишнината обаче няма да се състои, заради

...
Тържественото отбелязване на годишнината обаче няма да се състои, заради
Коментари Харесай

ДПС отлага празненствата за юбилея на Ахмед Доган

Тържественото отбелязване на годишнината обаче няма да се състои, поради свещения месец Рамазан и динамичната политическа конюнктура в страната, прецизират от Движение за права и свободи. От партията популяризират тази информация поради проявен голям интерес от своите гласоподаватели.

 

" Уважаеми симпатизанти, в отговор на многочислените Ви запитвания по отношение на тържественото отбелязване на кръглата годишнина на Почетния ни ръководител доктор Ахмед Доган, бихме желали да Ви осведомяваме, че заради свещения месец Рамазан и динамичната политическа конюнктура в страната ни ", гласи формалното известие на партията. Празненствата се отсрочват за неопределен срок.

 

Обикновено Ахмед Доган отбелязва рождените си дни с целия хайлайф на партията и приема още десетки други посетители - политически лица, другари и симпатизанти. В петък обаче почетният ръководител на Движение за права и свободи ще даде 70 ифтара в цялата страна.

 

През 2020 година почетният ръководител още веднъж отсрочи празненството поради настъпващата тогава пандемия от COVID-19.

 

 

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР