Търговци са пред фалит в столичния квартал Гео Милев.Хората алармират,

...
Търговци са пред фалит в столичния квартал Гео Милев.Хората алармират,
Коментари Харесай

Търговци са пред фалит, защото трябва да съборят обектите си в Гео Милев

Търговци са пред банкрут в столичния квартал " Гео Милев ".

Хората сигнализират, че са принудени да събарят комерсиалните си обекти с претекста, че е изминал 10-годишният период на контракта за отдаване чартърен на общински терени.

Разговарях с господин Илиев и се оказа, че би трябвало да бъдем дадени на търг. Никой от нас няма къде да отиде, няма по какъв начин да преместим бизнеса си, защото сме 9 обекта в солидна постройка. Всяка администрация се прави, че не съществуваме, изясни пред Българска национална телевизия Ивайло Грозданов, притежател на магазин.

Той добавя, че търговците към този момент са подали молба в общината и се надява да се стигне до по-добро решение за обектите им.

От районната администрация към този момент са задвижили процедурата за пускане на нов търг.

Не мога да дам никаква опция, тъй като теренът е на Столична община и решенията се взимат само и единствено от СОС. Миналата година получихме разпореждане това да бъде отстранено, изясни пред Българска национална телевизия Георги Илиев, кмет на регион " Слатина ".

По думите му, теренът е очакван за преместваеми обекти, а по какъв начин се е стигнало до градеж на солидна постройка, не може да се изясни.

Вижте повече детайлности във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР