Търговските версии на Lada Granta стават вече неотделима част от фамилията

...
Търговските версии на Lada Granta стават вече
неотделима част от фамилията
Коментари Харесай

Нови търговски версии на Lada Granta

Търговските версии на Lada Granta стават вече неотделима част от семейството с това име. За потребностите на дребни и междинен бизнес АВТОВАЗ е подготвил няколко модификации на модела Lada Granta — бордова платформа, изотермичен и фургон разновидности с товарен обем до 4000 л, фургони с хладилна и хладилно-загряваща система, както и няколко вида фургони с опция за допълнително монтиране на хладилно оборудване.

При тези търговски разновидности е променена предната част на купето и в този момент се вижда по-добре принадлежноста им към моделната гама на новото потомство на гамата на Lada. Предните фарове са вписани органично в горната част на радиаторната решетка, а типичната нова “Х-графика ” на марката е подчертана образно с хромирани елементи във формата на бумеранг.

В новите търговски осъществявания седалките имат по-силно изазена странична подръжка на тялото, а колите с 8-клапанови мотори имат към този момент предавателна кутия с ново основно предаване 3,9 вместо старото 3,7. Това усъвършенства динамичността на машините и обезпечава по-уверено ускорение даже с пълно натоварване.

Търговските модели на семейството Lada Granta се разграничават от общоприетите с полурамнаконструкция на купето и ресорно окачване откъм гърба. Това повишава надеждността и товароподемността, която е повишена спрямо пътническия вариант с 50% до 850 кг. В листата на оборудването влиза защитна въздушна възглавница за лидера, електропакет на стъклата, въздушен филтър на салона, аудиоподготовка, лека атермична тонировка на стъклата и централно заключване.

Цената в Русия потегля от 648 000 рубли /16 170 лева/за бордовата платформа. Габаритите на автомобила са - (дължина/ширина/височина, мм): 4450/1710/1500, размерът на товарния отсек са 1860/1620/330, товарният размер 1000 л, товароподемността е 850 кг, разходът на гориво на 100 км е 9 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР