Търговецът на хранителни стоки Metro възнамерява да остане в Русия

...
Търговецът на хранителни стоки Metro възнамерява да остане в Русия
Коментари Харесай

Крупна германска верига хипермаркети, работеща и у нас: Оставаме в Русия, ние сме отговорен бизнес

Търговецът на хранителни артикули Metro има намерение да остане в Русия и няма желание да напуща съветския пазар. Това оповестяват от крупната немска верига хипермаркети, предава ТАСС.

Те означават, че Metro резервира активността си в Русия. Резултатите за финансовата 2021-2022 година демонстрират, че продажбите на компанията са се нараснали с 22,3% на годишна база до 2,9 милиарда евро, разясняват от компанията. " Metro е виновен бизнес. Ние разбираме, че в този момент повече от всеки път би трябвало да поддържаме нашите клиенти, дребния и междинен бизнес, както и нашите чиновници ", допълват от компанията.

В близко бъдеще търговецът " на дребно " и " на едро " ще се концентрира върху откриването на магазини по франчайз програмата Fasol, както и върху развиването на електронната търговия, стратегиите за поддръжка на сътрудниците и други

Малко по-рано стана известно, че английският производител и търговец на дребно на детски артикули Mothercare реши да се върне в Русия. Негови магазини ще бъдат отворени в Москва и Санкт Петербург под ново название.
 Metro се отхвърли от продажбата на свои магазини в Румъния за €100 милиона
Metro се отхвърли от продажбата на свои магазини в Румъния за €100 милиона

Въпреки огромния интерес на вложителите към сделката
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР