Таоистът Лео Варадкар отдаде почит на бившия даосист Джон Брутън

...
Таоистът Лео Варадкар отдаде почит на бившия даосист Джон Брутън
Коментари Харесай

Скърбящите край гробовете чуват, че Джон Брутън е бил „държавник с непоклатима почтеност“

Таоистът Лео Варадкар отдаде респект на някогашния даосист Джон Брутън като „ общественик с непоклатима честност и морални убеждения “ по време на тирада на гроба.

Г-н Варадкар сподели, че някогашният водач на Fine Gael „ обичаше Ирландия “, не по метод, който беше „ дефиниран от злост “, а под формата на „ доблестен, същински и съвременен национализъм “.

Пълен бяха отдадени държавни погребални почести на господин Брутън, като ирландски бойци изнесоха ковчега му от църквата в Ко Мийт, преди да бъде отвеян на лафет до гробището. Rooske Cemetery за идването на процесията, с прочувствени членове на фамилията, следвани откъм гърба.

Залп от изстрели беше изстрелян след възхвалата на господин Varadkar, който сподели, че господин Брутън е бил ентусиазъм за него и му е дал съвет по какъв начин да управлява трипартийна коалиция.

„ Когато стартира да се занимава с политика, определен в Dáil на 22-годишна възраст, са били единствено един милион души, работещи в Ирландия по това време. Днес имаме 2,6 милиона “, сподели г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР