Таня Тончева насъбра много комплекси от Александър Кадиев. Актьорът, известен

...
Таня Тончева насъбра много комплекси от Александър Кадиев. Актьорът, известен
Коментари Харесай

Брутален комплекс! След като цяло десетилетие Сашо Кадиев не й предложи брак и я заряза, Таня си измисли, че ще се омъжва!

Таня Тончева насъбра доста комплекси от Александър Кадиев. Актьорът, прочут повече като Мамин Сашко, комплексира майката на единственото си дете на тематика „ брак “.

Двамата бяха дружно към 10 години, само че Сашо по този начин и не предложи на танцьорката да се оженят. Не го стори дори когато тя забременя и по-късно роди дъщеря им Кати, която през днешния ден е на 8 година

От 3 години насам двамата са разграничени, само че Кадиев към този момент е благоприятен за друга, което очевидно още повече комплексира Таня, тъй като за цяло десетилетие тя по този начин и не получи годежен пръстен, за разлика от Ивелина Чоева, която съвсем незабавно го получи.

Ето за какво Таня, която и до през днешния ден е обичаната снаха на Катето Евро, си измисли, че ще е младоженка. Преди седмици тя разгласява фотоси от моминско празненство и написа „ И на моята улица изгря слънцето “.

Оказа се обаче, че Таня няма да се омъжва, а всичко е било смешка. По този метод тя по-лесно е превъзмогнала новината, че бащата на щерка й ще се дами.

Таня даже няма гадже сега. Откакто бе зарязана от артиста, танцьорката е нямала сериозна връзка, даже може да е нямала никаква връзка. Никога не е била забелязвана с мъж, друг от Сашо Кадиев, в последните 3 години.

Макар да са разграничени, Таня и Александър поддържат доста положителни взаимоотношения поради общото си дете. Дори вървят дружно на море, което е малко необичайно.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР