Таня ГЛУХЧЕВАВ ООН са против блокадата на Куба, стана ясно

...
Таня ГЛУХЧЕВАВ ООН са против блокадата на Куба, стана ясно
Коментари Харесай

В ООН са против блокадата на Куба

Таня ГЛУХЧЕВА
В Организация на обединените нации са срещу блокадата на Куба, стана ясно от думите на Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан, дипломат на Република Куба у нас. По случай 62-годишнината от установяването на дипломатическите връзки сред Острова на Свободата и България и в поддръжка на самодейността " Не на блокадата " в Съюза на българските публицисти се организира сказка за Куба.
На 2 ноември в Организация на обединените нации ще бъде разисквана американската обсада, а на идващия ден се чака да бъде гласувана резолюция за нуждата от премахването й. Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан напомни, че предходната година резолюцията е била подкрепена от 184 страни, и изрази вяра, че това ще се повтори. Решението няма юридическа стойност, само че кубинският народ се радва на такава интернационална поддръжка, акцентира посланичката.
Тръмп вкарва нови 240 ограничения против Куба, а администрацията на Байдън не подхваща нищо. " Нашият социализъм не е идеален, само че е наш и никой няма право да се намесва в ръководството на страната ни ", акцентира дипломатката.>  >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР