Танцьорката Мартина продава всичките си рокли и 100 чифта обувки,

...
Танцьорката Мартина продава всичките си рокли и 100 чифта обувки,
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави стигна до просешка тояга

Танцьорката Мартина продава всичките си рокли и 100 чифта обувки, подарък от Дългия

Във финансов колапс е изпаднала огромната обич на Слави Трифонов – някогашната танцьорка от балет „ Магаданс “ Мартина Огнянова. Варненката, която понастоящем е омъжена за боксьора Коко Колев и е майка на две деца, се е принудила да разпродава целия си дрешник в интернет, с цел да свързва фамилията им двата края, написа вестник Ретро.

Дори години след раздялата си с Дългия Мартина траяла да пази скъпите тоалети и обувки, които той ѝ подарявал по време на любовната им връзка, прераснала в взаимно общуване. Ревнивият и тираничен Трифонов преди време компенсирал обилно минусите в държанието си към танцьорката с първокласни дарове за хиляди левове. От сантимент русокоската не желала да ги изхвърля, въпреки към днешна дата някогашният ѝ да ѝ е „ черен “, само че в този момент била в невъзможност. Мартина била подготвена да им вземe и 5 пъти по-ниски пари, само че да успее да ги продаде.

В обявата ѝ във фейсбук написа: „ Продавам елегантни и екстравагантни обувки, най-вече на висок ток, номер 35, както и рокли, размер S и XS. Носени са по 1, 2, 3 пъти. Марките на обувките са главно „ Касадей “, „ Балдинини “, „ Версаче “ (има и други доста висок клас). Около 100 чифта са обувките. Роклите са 50-ина, отново дизайнерски. Постепенно ще фотографирам и ще качвам всичко “.
Преди половин година някогашната на Слави направи и друга стъпка, с цел да го изтрие вечно от живота и съзнанието си. Мартина разгласи за обмен жилището, който Трифонов ѝ подари в затворен комплекс в столичния квартал „ Бояна “ още по времето, в което бяха дружно и сякаш щастливи. Тристайното жилище с над 100 квадрата повърхност някогашната на Дългия продава за близо половин милион лв., само че покупател към момента не се е появил.

Мартина и актуалният ѝ брачен партньор Коко имат и друго жилище в квартал „ Манастирски ливади “, само че сега са се пренесли в селска къща, с цел да порастват двете им общи деца измежду природата. От жилището в „ Бояна “, подарък на варненката от Слави, тя желала да се отърве неотложно, тъй като имал за нея неприятна сила, а също така се намирал покрай палата на Трифонов, който той населява сега.

След като скъса с Дългия, танцьорката бе позорно изхвърлена и от шоуто на някогашния си обичан. В годините тя се пробваше да се изхранва по разнообразни способи. Първо бе козметичка, след това маникюристка, опита се да внася задгранични разкрасителни артикули у нас, а последното ѝ амплоа е на „ лайф коуч “. В обществените си мрежи двамата с мъжа ѝ Коко организират семинари на разнообразни житейски тематики и дават ум и посока в живота на комплицирани хора. Явно обаче начинанието им по никакъв начин не е доходоносно и не храни гърлата на децата им, щом русокоската е стигнала до такава степен да продава облеклата и обувките си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР