Танер Ай, успешен турски бизнесмен, който от години живее в

...
Танер Ай, успешен турски бизнесмен, който от години живее в
Коментари Харесай

Турски бизнесмен ще строи завод за електромобили в Адана

Танер Ай, сполучлив турски предприемач, който от години живее в Германия със фамилията си, приготвя произвеждане на електрически коли в южната провинция Адана, съобщи „ Сабах “.
След като осъществя доста сполучливи планове в Германия дружно с татко си, Четин Ай, провъзгласен предходната година за предприемач на годината, Танер възнамерява да открие фабрика за първи стадий, а по-късно и за втори в централната част на страната в Адана, неговият роден град.
Ай сподели, че целият план за произвеждане на електрически коли в Адана е подготвен, осведоми БГНЕС.
" Наскоро бяха положени основите на основаване на локален автомобил в Турция. Целият ни план е подготвен. Като компания ще произвеждаме изцяло домашни електрически транспортни средства ", означи той.
Ай, който е и ръководител на борда в една от най-големите лечебни заведения в Германия, съобщи, че тяхната цел е да реалокират вложенията си в Турция. " С помощта на Бог, ние ще произведем първия домакински електромобил в нашата страна. "
Бивш футболист в академиите на огромни немски клубове като Фортуна Дюселдорф и Байер Леверкузен, в младостта си Ай е имал интерес да поеме Кършехирспор, клуб от родния си град, който сега играе в Турската районна аматьорска лига.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР