Тандемът Мая Дойчинова – Сапунджиева и Ивайло Сапунджиев ще гостува

...
Тандемът Мая Дойчинова – Сапунджиева и Ивайло Сапунджиев ще гостува
Коментари Харесай

Изложбите Мигове от живота и Безкрайност красят фестивала Sofia MENAR

Тандемът Мая Дойчинова – Сапунджиева и Ивайло Сапунджиев ще гостува с две изложения в границите на идния фестивал за кино от Близкия изток, Централна Азия и Северна Африка Sofia MENAR.

Двамата ще показват сериите „ Мигове от живота ” и „ Безкрайност ”, надлежно в пространствата на Дома на киното и Културен център G8.

Фотографиите в „ Мигове от живота ” са снимани в Мароко, Тунис, Египет, Турция, Узбекистан, Индия и Иран.

 

Най - същинските мигове в живота са тези, които са запечатали най - ярки мемоари в сърцето ни. Тези, които постоянно ни намират неподготвени и които оставят сладостен усет в душата ни. Хората с болките, усмивките, тъгата, вярата, вярата, любовта, щастието, насладата, сълзите създаващи най-безценните мигове.   

Тази галерия ще ви поведе на чудно странствуване в един необхватен и чужд свят. Ще се запознаете с разнообразни култури и метод на живот. В фрагментите си сме уловили забавни моменти от живота на хората по света. Те демонстрират мигове на фамилиарност, съревнование, успокоение, любов…

" Мигове от живота " ще бъде открита във фоайето на Дома на киното на 9 януари.

„ Безкрайност ” включва фотографии от Мароко, Тунис, Турция, Узбекистан, Индия и Иран. Символът на безкрайността, който откриваме в архитектурните  детайли и фрески, основава чувство за комплектност и основава в душата естетика. Повтарящите се модели на линии, форми и цветове носят ентусиазъм и успокоение. Хармонията е центърът на нашата галактика. Всичко се развива от него и се разпростира в безпределно придвижване от вътрешната страна на открито. Светът е кръг, символизиращ виталния цикъл и изпълващ ни с естетика.

Повече от 10 години търсенето на естетика ни подтикваше към основаването на серията “Безкрайност ”, която ще бъде изложена във фоайето на Културен център G8 по време на фестивала Sofia MENAR. Официалното разкриване ще е на 15 януари.

И двете изложения ще бъдат придружени с представянето на книгите „ Мигове от живота ” и „ Безкрайност ”, които посетителите ще могат да закупят по време на откриването на изложбите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР