Тъмното червило е на почит при безупречния грим на поп

...
Тъмното червило е на почит при безупречния грим на поп
Коментари Харесай

3 стъпки за перфектен есенен грим от Риана

Тъмното червило е на респект при безупречния грим на поп иконата

Риана разкри на своите почитатели и почитатели в канала й в YouTube как реализира идеалния есенен грим в 3 лесни стъпки. Визията й е въодушевена както от готическия жанр, по този начин и от идния празник Хелоуин. 

За видеото певицата, чието благосъстояние доближи до впечатляващите 245 милиона $ тази година, употребява артикули от личната си марка Fenty Beauty, която дебютира в България единствено преди два месеца. 

Най-важната и забавна част от грима на Риана е тъмното червило, което типично в нейн жанр е в доста кондензиран черен цвят : “Много се вълнувам да ви покажа какъв брой черно в действителност е това черно червило ”, добави тя във видеото.

 3 стъпки за съвършен есенен грим от Риана

Ето и 3-те стъпки, с които Риана реализира съвършения есенен грим: 

№1 Заложете на мрачно червило със мощен пигмент

30-годишната актриса и певица поучава да изберем пигментирано мрачно червило , с цел да не се постанова да го наслояваме неведнъж. Когато пигментът не е задоволително мощен, резултатът от черното червило се губи, а наслояването сигурно не наподобява добре на устните.

№2 Дебелината на очната линия зависи от натиска на четката

Ако желаеме по-тънка и нежна очна линия, то тогава би трябвало да използваме единствено връхчето на четката на очната линия. Певицата поучава да стартираме от вътрешния ъгъл на окото, а към външния завършек на клепача да увеличим натиска, с цел да удебелим линията. Колкото по-плътна и дебела желаеме да бъде линията, толкоз повече би трябвало да натискаме с четката.

№3 Идеалните сенки имат потребност от малко искра

За най-магнетичния взор, Риана първо нанася на клепача сенки, един-два тона по-тъмни от кожата й. След това тя слага сребристи блестящи сенки във вътрешния ъгъл на окото, тъй като както сама споделя: “Не може насмалко драма ”. Съветът й е да не се прекалява с блясъка, защото на клепача към този момент има очна линия.

Очната линия, в композиция със сребристите сенки и тъмното червило, основават баланс в грим визията и прибавят доза темперамент и персонален жанр към цялостното лъчение.

Ето и видеото, в което Риана демонстрира по какъв начин реализира своята грим визия:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР