Тъмнокафяви очи Тъмните очи, почти черни говорят за човек със

...
Тъмнокафяви очи Тъмните очи, почти черни говорят за човек със
Коментари Харесай

Цветът на очите ви може да разкрие целия ви характер!

Тъмнокафяви очи

Тъмните очи, съвсем черни приказват за човек със комплициран темперамент. Тези хора са енергични и буйни, подобаващи са за водачи и ръководители, тъй като са уверени в личните си дейности. Обикновено обаче се нуждаят от добър тласък, с цел да създадат нещо, което се изисква от тях. В любовта са чувствени и пламенни.



Светлокафяви очи

Хората със светлокафяви и меки очи, са срамежливи и сдържани. Скромни са – не обичат да притеглят вниманието с достиженията си, които не са малко, защото са работливи по природа. Освен това са приятни събеседници, по тази причина са търсени другари. 

Зелени очи
 3 метода да се справите със утринните отоци и сенките под очите 3 метода да се справите със утринните отоци и сенките под очите
Много е неприятно да се погледнете заран в огледалото и да видите надутото си лице. Причините могат да са от всевъзможен генезис. Това...

Зелените очи са знак за кардинален човек със мощно възприятие за правдивост. Хората с такива очи държат на постоянството, имат реалистично отношение към околния свят и са известни като експерти в работата си. Лесно се работи с тях, тъй като се схващат с близките и не обичат споровете. 

Сини очи

Сините очи са магнетични и въздействащи. Те са белег за сантиментална и сензитивна натура, за човек с раним темперамент. Освен това хората със сини очи са известни с богатото си въображение и щедростта. Трудно се задържат на едно място.

Сиви очи

Сивите очи са рядко срещани и няма по какъв начин да останат незабелязани. Те са белег на благонадеждни и умерени хора. Човек със сиви очи обича салдото и не е податлив на крайности. Сдържан, образован и доста остроумен, той не е елементарен за другарство, тъй като е много запазен.
 Ето за какви болести могат да подскажат ОЧИТЕ на човек Ето за какви болести могат да подскажат ОЧИТЕ на човек
Всички ние сме чували, че очите са огледало на същността на човек. Те обаче са в положение да подскажат не малко и за здравето. Наблюда...

Сиво-сини очи

Сиво-сините очи са извънреден случай, по тази причина може да сте сигурни, че пред вас стои специфичен човек. Той е събрал най-хубавите черти на хората със сини и със сиви очи. Освен това е намерил златната среда сред богатото въображение и проницателния разум.



Сиво-зелени очи

Сиво-зелените очи са също толкоз рядко срещани, колкото сиво-сините. Обикновено са знак за прагматичен и подсъзнателен човек. Характерно за него е, че е добър слушател и гальовен сътрудник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР