„Тамън се засилят и дойде някой ги предваря. Доста обидно.

...
„Тамън се засилят и дойде някой ги предваря. Доста обидно.
Коментари Харесай

Борисов: Логиката е първите да предложат на вторите за правителство, този път ще съм депутат

„ Тамън се засилят и пристигна някой ги предваря. Доста обидно. Имаше претенциите най-знаещият и можещият, а неблагодарният български народ да те отреди до „ Възраждане””, сподели Борисов. По думите му резултатите и на Има Такъв Народ също демонстрират какъв брой са чувствителни българите към безотговорността, а държавно управление е можело да се направи с първия мандат, а половин милиард е нямало потребност се харчат за изборите.

„ Дали сме първи, с фотофиниш – втори – няма значение. Трябва да се образува държавно управление и устойчиво болшинство. Ще продължим да се държим отговорно – промяната на една прическа и цветовете на косата не значи смяна, а замяна. Този парламент ще е по-скучен, тъй като няма съществени представители, носиха ми ковчега, и ми висяха пред къщата, не мога да не се развеселявам, че ще са на площада. Така е решил народът”, сподели Борисов.

Той съобщи, че от администрацията ще броят още няколко дни, с цел да ги изкарат втори, по същия метод, както през лятото.

„ Длъжни сме да предложим държавно управление, в случай че сме първа политическа мощ. Длъжни сме поради нашите гласоподаватели. Логиката е първият да предложения втория, третия, четвъртия… както го е направил народът”, сподели Борисов. Той съобщи, че е работил два пъти в коалиция в две държавни управления и това било едно от най-трудните неща.

Борисов съобщи, че няма да се подаде оставката като водач на ГЕРБ, с цел да направи наслаждение на другите. Също по този начин сподели, че този път евентуално ще остане в Народното събрание като депутат.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР