Там някъде на Балканите... дяволът слезe на Земята и превърна

...
Там някъде на Балканите... дяволът слезe на Земята и превърна
Коментари Харесай

Държавата Мутрафония

Там някъде на Балканите... дяволът слезe на Земята и трансформира едно райско кътче в пъклен дол. Само за броени години хилядолетната страна се трансформира в пара-държава – Мутрафония, със свои безумни правила и морал, с голям брой дяволчета.

Мутрафоията е строго йерархична страна , ръководена от Мутра №1 и Мутра №2, заобиколени от цяла плeяда прислугващи мутри и мутреси, доста от които облечени в партийни и вносни облекла, снабдявани от посолския Кореком.

В тази държава-жертва главните полезности са магнитите, кюлчетата, пачките и, несъмнено - корупцията. Всичките те са извезани на нейния байрак и герб. Допълнителна полезност е тройното поданство (първото наложително е отвъдокеанското). Добродетелите на коренния народ са заровени. С други думи - майната им! Да пребъде джендърството!

Мутрите парадират с висока материя - Конституцията. Тя е тяхното оправдание за кръвосмешението и кръстоносния им поход против традициите, мира и фамилията. Куражлии са - откакто хегемонът уволнява основни прокурори на непознати страни, за какво и те самите да не създадат същото с тези, които са ги обслужвали до последния миг. Нали са евроатлантици - времеубежището за комплексираните и незавършените, скарани с националните ползи.

Те не обичат Светлината, тъй като мародерстват в Тъмнината. Предпочитат ВПК и оръжията за сметка на енергетиката и положителните нрави.

Занапред от ден на ден макро и микросексопатолози от целия свят ще изследват това уродливо държавно отклоняване - черна дупка в историята на човечеството. Главните мутри не са за завиждане - те са неспокойни и непрекъснато се оглеждат, страхливи са, тъй като знаят, че всеки миг могат да видят бял свят задачите записи и видеа, които изчерпателно ги разгoлват. Парламентът за тях ще стане като личен нудистки плаж с нежни каюти. Затова все по-често ще стават мрачни и смешно послушни карикатури.

Мутрафонията е единствено кратковременна държавна землянка за наглите, за родените нарушители. Нормалната страна неизбежно ще вземе реванш и обществено ще ги анатемоса.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР