Феодализацията на парламента винаги води да разпад на държавата, а

...
Феодализацията на парламента винаги води да разпад на държавата, а
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Феодализацията на парламента винаги води да разпад на държавата

Феодализацията на Народното събрание постоянно води да разпад на страната, а българският гласоподавател даде своя избор на съмнение към парламентарната народна власт в България. Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов на конференция след вчерашните избори „ 2 в 1 “.

„ Имаме ужасяващо ниска изборна интензивност – 32% дали своят вот е невиждано. Практически през вчерашния ден българската политическа система катастрофира смъртоносно. И това, което се случи, е избор на съмнение от страна на народа към парламентарната народна власт в България “, разясни Костадинов.

Според него всички партии губят гласове. А с рухването на изборната интензивност, страната е застрашена от феодализация в още по-големи размери.

 Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи е втора (ОБНОВЕНА КЪМ 12 ч.) 2 мин. Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи е втора (ОБНОВЕНА КЪМ 12 ч.)  Жега в цялата страна 2 мин. Жега в цялата страна  Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме 2 мин. Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме  Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си? 7 мин. Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си?  Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати 2 мин. Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати  Учениците от 10. клас се явяват през днешния ден на изпит по БЕЛ 2 мин. Учениците от 10. клас се явяват през днешния ден на изпит по БЕЛ  Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи е втора (ОБНОВЕНА КЪМ 12 ч.) 2 мин. Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи е втора (ОБНОВЕНА КЪМ 12 ч.)  Жега в цялата страна 2 мин. Жега в цялата страна  Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме 2 мин. Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме  Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си? 7 мин. Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си?  Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати 2 мин. Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати  Учениците от 10. клас се явяват през днешния ден на изпит по БЕЛ 2 мин. Учениците от 10. клас се явяват през днешния ден на изпит по БЕЛ

„ Вече могат да се вършат разнообразни конфигурации сред локални феодали, които управляват по няколко хиляди гласа в дадена община или област. А с помощта на ниската изборна интензивност, сега може да се влезе в Народното събрание с към 70 000 гласа. Или другояче казано – дребни олигархични групи, дружно с престъпни детайли, могат да влизат в Народното събрание “, разясни Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане “ уточни още, че феодализацията постоянно води да разпад на страната.

Той призна, че партия „ Възраждане “ повтаря резултатите си от предишните избори и призна, че не е удовлетворен от това.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР