На 28 май украинското разузнаване (ГУР) съобщи, че Русия е

...
На 28 май украинското разузнаване (ГУР) съобщи, че Русия е
Коментари Харесай

Лондон: Русия усилено търси африканци за фронта в Украйна

На 28 май украинското разузнаване (ГУР) заяви, че Русия е засилила опитите си да вербува африканци да се бият в Украйна. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че по-специално тези старания за набиране на бойци са ориентирани към централноафриканските страни Руанда, Бурунди, Конго и Уганда.

Съобщава се, че Русия предлага 2000 $ бонус за записване, месечна заплата в размер на 2200 $ и заричане за съветски паспорт.

Според английското разузнаване тази акция за набиране евентуално ще запълни съветските загуби на бойното поле, които са обилни, и ще поддържа настъпателна интензивност по огромен брой посоки по фронта.

Посочва се, че защото евентуално е привършен, Москва евентуално уголемява набирането на бойци в Глобалния юг, за да избегне в самата Русия.

Освен че беше непопулярна в страната за президента Путин и съветското държавно управление, предходната готовност за задачите на войната докара до  и отлив на квалифицирани служащи , като лекари и ИТ експерти.
 Лондон: Русия съумя да компенсира загубите, понесени от началото на войната
Лондон: Русия съумя да компенсира загубите, понесени от началото на войната

Руските сили в Украйна през днешния ден са повече, в сравнение с при започване на войната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР