Талепов е личност, която целият Бургас познава. Някогашното лошо момче

...
Талепов е личност, която целият Бургас познава. Някогашното лошо момче
Коментари Харесай

Приеха По Спешност В Болница Звездата От Фермата Тома Айляка

Талепов е персона, която целият Бургас познава. Някогашното неприятно момче в последните години е образец за подражателство – радва се безумно доста на 8-годишното си внуче и му отделя всяка свободна минута.

„ От няколко дни фактически не се усещах добре, може би от една седмица имам високо кръвно и мощно главоболие, само че бях зает с кораба „ Посейдон ” в Созопол и нямаше по кое време да отида на доктор. Вчера сутринта, до момента в който бях на кораба ми прилоша, по обяд отново се почувствах доста зле, а вечерта бях на една среща и безусловно припаднах. Закараха ме до болничното заведение. Благодаря на лекарите, които се погрижиха за мен. Чувствам се в сигурни ръце ”, сподели Тома Талепов.

Той говореше извънредно постепенно, което е неестествено за него, защото е извънредно прочувствена персона. В момента е включен на системи. Снощи е минал серия от проучвания, изработен му е и скенер и назначено лекуване. Ще остане в болница най-малко 5 дни.

От няколко месеца Тома Талепов е ангажиран с новия си план - атракционът " Посейдон " в Созопол, който е с внушителни размери - най-големият сходен транспортен съд в България. Става въпрос за 40-метров кораб, който ще има една палуба за празненство и друга - за ресторант. Последните няколко дни Папи е направлявал издигането на голямата скулптура на господ Посейдон с тризъбеца.

От години Талепов е трансформирал името си в табела за качество и ваучър - гаранция, че щом той е зает с даден план, значи всичко в него е изпипано до съвършенство. Сред бургаския бизнес този метод е прочут като " табела Айляк ", а в пиара като " имидж назаем ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР