Талантливият писател Иван Комита представи зрелищен трейлър като за касов

...
Талантливият писател Иван Комита представи зрелищен трейлър като за касов
Коментари Харесай

Създадоха трейлър за български роман

Талантливият публицист Иван Комита показа зрелищен филмов откъс като за касов холивудски филм към романа си " Хранилка ". Книгата излезе от щемпел в края на януари и е измежду най-продаваните дебютни заглавия през последните месеци. Българско литературно произведение до момента не е презентирано по подобен метод - филмовият откъс се отличава със трудност на осъществяване, благосъстояние на сцените, многообразие на локациите и отлична актьорска игра на участниците.

Подготовката и снимането на клипа лишава на целия екип няколко месеца. Сценарист и режисьор е самият Иван Комита, а оператор и монтажист - Георги Кръстев. В функциите на главните персонажи от романа " Хранилка " са Велина Узунова, Калоян Митов от МА " Ивет модерно " и Габриела Бизеранова. За стайлинга и облеклото на участниците се погрижи Стоян Апостолов.

Клипът е с дълготрайност 2,26 минути и в него вземат участие общо 17 души, като сцените са снимани на 6 местоположения. Във видеото са включени и мнения за романа на авторитетните персони, станали част от книгата от самото ѝ начало - Георги Тошев, Галина Чолакова, Ина Вълчанова, доктор Пламен Попов. Специално за филмовия откъс актрисата Деси Бакърджиева и поп певицата Маги Джанаварова също споделиха мненията си. В филмовия откъс за " Хранилка " е включен и отзивът и на една от най-превежданите български писателки - Здравка Евтимова.

По мотив премиерата на филмовия откъс 22-ма от почитателите на създателя в обществените мрежи и профилите на акцията " Модерно е да се чете " ще имат опция да си поръчат романа с персонално обръщение, подпис и специфичен $ книгоразделител.

Дебютният разказ на Иван Комита " Хранилка " споделя историята на милионерски наследник и прекарванията му в света на богатите и известните, връзките му с италианската мафия и персоналния му катарзис. Към днешна дата издателство " Книгомания " към този момент е в развой на правене на нов тираж, който скоро ще бъде пуснат в комерсиалната мрежа.

Линк към филмовия откъс.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР