Талантливата Милица Гладнишка, заедно с верните й партньори в “музикалните

...
Талантливата Милица Гладнишка, заедно с верните й партньори в “музикалните
Коментари Харесай

Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет хвърлят операта в джаза на 7 декември

Талантливата Милица Гладнишка, дружно с правилните й сътрудници в “музикалните закононарушения ” - шестимата превъзходни музиканти от " Михаил Йосифов секстет ", показва за повторно на сцената на клуб " Терминал 1 " атрактивния концерт-спектакъл “Да хвърлим операта в джаза ”.

Събитието ще се състои на 7 декември, четвъртък. Специален посетител ще бъде неповторимият музикант, пианист и композитор Васил Спасов.

Ще имаме удоволствието да чуем оперни арии в джаз аранжименти и обичани песни от анимационни филми.

Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. Завършила е НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “, курсове по джаз пеене в Лондон, и майсторски клас при проф. Милчо Левиев.
Тя е Кралицата на нощта. Тя е Кармен. Тя е Тоска. И Круела де Вил. Тя е Милица и постоянно е гладна за нови театрални завършения.

Михаил Йосифов секстет е съвременна джаз групировка, основана в края на 2009 година от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-хубавите модерни български музиканти, който, дружно с още петима брилянтни музиканти, оформят днешния облик на джаза в България. Михаил Йосифов секстет сервира с обич, комизъм и доста добра сила джаза в най-красивия му тип.

" Михаил Йосифов секстет " са: Михаил Йосифов – тромпет, Атанас Хаджиев – тенор сакс, Велислав Стоянов – тромбон, Васил Спасов – пиано, Борис Таслев – бас, Атанас Попов – барабани.

Билетите за концерта се популяризират в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лева на предварителна продажба и 20 лева на самата дата и на място в клуба. Каси: щандовете на Eventim на ул. " 6-ти септември " и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „ Бард “, книжарница „ На спирката “, както и онлайн през уеб страницата на компанията. Броят на билетите е стеснен, ползата към този миг е мощен, заради което се предлага се предварителното им закупуване.

За повече информация посетете страницата на събитието във Facebook.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР