Талантливата Крисия се върна при своя откривател Слави Трифонов. Въпреки

...
Талантливата Крисия се върна при своя откривател Слави Трифонов. Въпреки
Коментари Харесай

Детето-чудо Крисия се завръща при Слави

 Талантливата Крисия се върна при своя изобретател Слави Трифонов. Въпреки че татко й Марин Тодоров бе доста сърдит на Дългия до напълно скоро, дребната певица отново ще е в орбитата на шоумен №1 у нас. Изпълнителката на шлагера " Детска планета " ще бъде измежду посетител звездите в ефира на малкия екран на Дългия на 31 декември. 

Чаровницата, която е в девети клас на Музикалната гимназия в София, към този момент е записала няколко песни и намерено приказва, че е в съвършено връзки със Слави Трифонов, въпреки че преди време си тръгнала от екипа му със " скърцане на зъби ". Тогава повода била, че желае да прави солова кариера и да се оправя сама в музикалния свят. 

Желанието й породило изострен спор сред родителите й и Слави, но в последна сметка продуцента и фамилията на младата звезда си стиснали ръцете и сякаш се разделили другарски през 2018 година Крисия била изпълнена с куп креативен упоритости. Най-вече се вълнувала дали ще бъде призната в музикалното учебно заведение или не. Когато фантазията й се сбъднала и записала " Поп и джаз пеене ", леко се успокоила и почнала да мисли върху няколко нови планове. Един от тях бил да се снабди със личен креативен екип, както и станало. След това записала и първата си авторска ария - " Витамини ", по текст на Еванджелин и аранжимент на Светлин Кръстев. Преценила, че благодарение на родителите се може да развива и независима креативна кариера. Голямата й фантазия била един ден, когато приключи междинното си обучение, да замине за Англия или Америка, където хем да следва, хем да завладява музикалната поп сцена. 

Навремето бащата на Крисия отдръпна надарената си дъщеря от предаването. Таткото Марин даже загатна, че шоуменът е прибирал над 60% от облагите на дъщеря  му. За четирите години работа в " Шоуто на Слави " известният плевенчанин се обогатил с 1 милион лв. около девойката от Разград, която завоюва второто място на детската " Евровизия " през 2014 г. 

" Приятелки на мама и сестра ми видяха, че " Шоуто на Слави " търси сътрудник на господин Андреев и ме посъветваха да опитам шанса си. Те знаеха, че пея и взеха решение да ме пуснат на смешка. Бях изцяло спокойна по време на кастинга, тъй като нямах упоритости, просто трябваше да удовлетворя желанието на околните си и след това да се прибера у дома. Не смятах, че това е значимо. Изведнъж станах известна, в действителност се тормозих. Не знаех какво значи известността и че към нея влизат неща като дисциплинираност и отговорност. Все още се тормозя от славата,  макар че привиквам с известността, с феновете. Имам и собствен репертоар, който извършвам най-вече по благотворителни концерти за заболели деца. Правя постоянни независими участия. Пея кавъри на международните поп звезди, които одобрявам. Имам и песни, писани особено за мен. Със Слави сме другари, макар всички и всичко. Може би ще запишем и деутна ария ", споделя дребната звезда, която явно е загърбила неприятните мемоари и обстоятелството, че допреди месеци цялата й фамилия недоволстваше от контракта й с Дългия. 

По силата на договора тя трябвало да взе участие в рекламни акции, развлекателни стратегии към моловете в другите градове на страната, осъществявания с момчетата на " Ку-ку бенд " по игрища и площи, подготовки за телевизионното шоу и куп невписани задължения, което на процедура изяждало много от времето й за учебно заведение.  Говори се, че за присъединяване в новогодишната стратегия на " 7/8 ТВ "  тийнейджърката е взела четирицифрена сума. Двамата със Слави обсъждали и завръщането й в ефир, като шоуменът заречен да измисли специфичен формат, в който да има място и за музикалните изяви на надарената Крисия, написа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР