Талантът на Левски Патрик-Габриел Галчев тепърва започва професионалната си кариера,

...
Талантът на Левски Патрик-Габриел Галчев тепърва започва професионалната си кариера,
Коментари Харесай

„Син“ талант заби красива умница

Талантът на " Левски " Патрик-Габриел Галчев занапред стартира професионалната си кариера, само че може да постави в дребния си джоб куп огромни футболни звезди. Повод за злоба буди гаджето му - хем сексапилно, хем мъдро, научи HotArena.

От  известно време младият състезател има връзка с красивата Дара. Не, не става дума за известната певица, а за 19-годишна студентка. Дара Дерменджиева събира погледите на " Герена " с естествената си хубост и съблазън.

Половинката на Галчев е от София. Миналото лято бе абитуриентка в 119 СУ " Акад. Михаил Арнаудов ", като приключва междинното си обучение с отличен. По време на учението си се явява на редица олимпиади. Роклята за бала си избира по забавен метод. Участва в предаване на фешън телевизия, където благодарение на експерти реализира съвършената визия за огромния ден. Преди това е уверена, че желае да е с рокля вид " нимфа ", само че след предаването се стопира на радикално друг тоалет. Всъщност, въпреки да има визия и ограничения за манекенка, това е единственият й допир до модата.

За да потвърди, че с изключение на красива е талантлива и с разум, Дара към този момент е студентка по стопанска система . Още от първия опит е призната мечтаната компетентност в УНСС, където сега е първи курс.

Преди няколко месеца стартира и връзката й с Патрик-Габриел. Младокът е огромното изобретение на " Левски " този сезон, като направи усещане на всички експерти с изявите си. Галчев е един от гениите от " синята " школа, на които треньорът Славиша Стоянович залага. Стигна и до повиквателна за младежкия народен тим. Пълна поддръжка с изключение на от фамилията си среща, и от своята половинка Дара. Футболистът е дефинира като " моят парадайс на земята ", написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР