ТАЛАХАСИ, Флорида (AP) — Флорида ще забрани на хиляди бездомни

...
ТАЛАХАСИ, Флорида (AP) — Флорида ще забрани на хиляди бездомни
Коментари Харесай

Флорида ще забрани на бездомните да спят в публична собственост

ТАЛАХАСИ, Флорида (AP) — Флорида ще забрани на хиляди бездомни хора да основават лагер или да спят в социална благосъстоятелност според законопроект, изпратен от законодателите до републиканския губернатор Рон ДеСантис, който поддържа концепцията.

Окръзите, с утвърждението на Държавния департамент за децата и фамилиите, ще могат да дефинират места за лагеруване на бездомните за интервал до една година според законопроекта, признат от Сената 27 -12 късно във вторник. На всеки, който употребява тези лагери, ще бъде неразрешено да използва алкохол или противозаконни опиати.

Поддръжници споделят, че законопроектът ще помогне за унищожаване на неприятностите на бездомните хора, живеещи в публични парцели и паркове. Те също по този начин настояват, че ще бъде по-лесно да се дават локални услуги на бездомните, в случай че са на едно място.

„ Наша отговорност е да се оправим с бездомността и по тази причина нямаме самообладание да предложим това решение. Настоящият модел не работи “, сподели републиканският сенатор Джоната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР