Таксиметрови шофьори блокираха късно снощи столичен булевард след саморазправата в

...
Таксиметрови шофьори блокираха късно снощи столичен булевард след саморазправата в
Коментари Харесай

След смъртта на таксиметров шофьор, колегите му блокираха столичен булевард

Таксиметрови водачи блокираха късно нощес столичен бул. след саморазправата в квартал „ Разсадника “, при която до гибел беше пребит техен сътрудник.  

Повече от 10 автомобила препречиха бул. „ Тодор Александров “.

В региона имаше засилено полицейско наличие. Стигна се и до напрежение при опит на цивилни коли да преминат по булеварда.  

Събралите се скандираха „ убийци “.

„ Видях двете коли по какъв начин се засякоха. От колата изскочи юноша и стартира да постанова водача на таксито и той излезе от колата. Като най-вероятна причина за експанзията е това, че са се засекли на еднопосочната улица ", споделя Петя Илиева, която става очевидец на жестокия побой.

На мястото идва и братът на таксиметровия водач. „ Брат ми звънна и единствено чух - „ Брат, бият ме “. Не можеше да приказва по телефона. Изтичах до тук да видя какво става. Видях го в колата целия жълт. Докато отида до него брат ми припадна и си глътна езика. С какво са го били, по какъв начин са го били - не мога да ви кажа “.  

След багра 34-годишният водач на такси изпада в безсъзнание и се свлича на земята. А незабавните медици на място само установяват гибелта. Аутопсия ще покаже дали мъжът е умрял в резултат на побоя, при рухване на земята или е получил инфаркт.  

Инцидентът става на метри от болница „ Света София “. „ Толкова ли не можаха да смъкват една инсталация да му оказват помощ. Все отново това е болница. Да родилно е. Но е болница и са медици. Как могат да позволен младо момче да си отиде, три дечица е оставил “, съобщи Весела, братовчедка на умрелия.

Нападателят е арестуван в Министерство на вътрешните работи болница с хематоми. Той има регистрации за шофиране след приложимост на алкохол и дрога. По неофициална информация проверяващите работят  и по втора версия - за това, че в абсурда се включва другар на таксиметровия водач, с който се нахвърлят да бият  23-годишното момче. Близките на починалия мъж, обаче упорстват за правдивост.   

„ Искам до живот да му дадат на този човек. Ако излезе, ще му стъжним живота цялата рода тук “, показа братът на умрелия. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР