Таксиметров шофьор ядоса варненци заради начина, по който паркира. Наглото

...
Таксиметров шофьор ядоса варненци заради начина, по който паркира. Наглото
Коментари Харесай

Нагло изпълнение! Вижте къде паркира този шофьор на такси

Таксиметров водач ядоса варненци поради метода, по който паркира. Наглото осъществяване беше забелязано от минувачи, които побързаха да го снимат, а фрагментите бързо провокираха лавина от мнения в мрежата, видя Varna24.bg .

На фотосите се вижда, че таксиджията е спрял пред самия вход на катедралата " Св. Успение Богородично ". 

" Може да е карал неработоспособен? ", гадят хората. " Само да запитвам, когато превозваш неработоспособен, това дава ли ти право да спираш тук-там, които не са позволени?

Трябва да има схващане и толеранс към тези хора, само че всичко би трябвало да е в някакви възможни правила ", отвърна различен. 

" Познавам го и би трябвало да ви кажа,че е доста почтен човек. Първо това не е баничарка и второ тоя чичак се назовава лидер на таксиметров автомобил и трето това е кола наречена ТАКСИ,с която се прави публичен транспорт на хора. Ами в случай че клиента е неработоспособен, запитвам аз,какво желаете, да го остави на пътя ли?Той има право да спре за малко време (слизане или качване)ако са го помолили,ако е разрешено и има опция....какво не ви е ясно господин фотограф търсещ сензаций? ".

Ожесточеният спор продължава. А варненец припомня, че има инвалидна рампа, която може да се употребява.

А вие по какъв начин мислите?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР