Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с фалшивата

...
Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с фалшивата
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ставаме свидетели на връщане на мутренските години

Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с подправената вест за мислена връзка на Възраждане с мислени " съветски шпиони " в Англия и стана ясно, че в София е погубен Алексей Петров. Тук към този момент е налице нещо напълно друго - ставаме очевидци на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. 

Това написа Костадин Костадинов в своя Фейсбук профил по отношение на показното ликвидиране на Алексей Петров в столицата. 

Ето какво още съобщи водачът на " Възраждане ": 

" Публична загадка е, че Петров беше обвързван с ППДБ, а връзките му с лицето, известно като " Татко Петко ", бяха основа за опити за кадрувания в Министерство на вътрешните работи и службите.

Когато незаконни мутри като сегашните ръководещи от незаконната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се няма по какъв начин да не напомня и странното съвпадане сред идването на новия американски дипломат Мъртън (неслучайно към този момент всеобщо именуван Мъртъв) и неочакваните покушения против знакови незаконни мутри като Къро и в този момент Петров.

Едно е ясно - без значение от това кой избива бандитите, мутренското държавно управление върна назад забравените мутренски години. Остава единствено да си зададем един финален въпрос - кой ще бъде идващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на страната, та какво остава за нашата пропаднала колониална територия. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР