Тъкър Карлсън твръди, че бившият британски премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън

...
Тъкър Карлсън твръди, че бившият британски премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Борис Джонсън ми поиска 1 млн. долара, за да ми даде интервю

Тъкър Карлсън твръди, че някогашният английски министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е изискал от него 1 млн. $, с цел да му даде изявление на тематика Украйна.

Американският публицист разгласи това пред The Blaze, предава Дарик.

Тъкър нашумя през последните седмици, откакто взе изявление от Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

„ Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е ме назовава инструмент на Кремъл или нещо сходно. И аз си мисля: „ Неговото име в действителност не е Борис “, както съм сигурен, че знаете. Името му е Алекс Джонсън. Той се наричаше Борис в гимназията. Така че индивидът, който се назовава Борис, ме упреква, че съм аз инструмент на Кремъл “, съобщи Тъкър Карлсън.

Американският публицист разгласи, че изказванията, че е " маша на Кремъл " са го подразнили и той мигновено е подал заявление за изявление с някогашния министър председател на Англия. Свързал се с хора, които са близки до Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е.

„ Един от неговите съветници се свързва с мен и сподели: „ Той ще приказва с вас, само че това ще ви коства милион $ ", твърди американецът.

Карлсън съпостави Джонсън с Путин. „ Путин не е изискал милион $! ", добави той.

Към момента Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е не е дал отговор на изказванията на Тъкър Джонсън.  

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР