Така нареченият “Триъгълник на властта вреше и кипеше под краката

...
Така нареченият “Триъгълник на властта вреше и кипеше под краката
Коментари Харесай

Борисов брани Стоянов, но… Спомен за 2020 г.

Така нареченият “Триъгълник на властта ” вреше и кипеше под краката на хиляди жители, които скандират “Оставка ” и желаят Бойко Борисов да си тръгне от властта. На 10 юли 2020 година обществото стана очевидец на батални подиуми и потресаващо полицейско принуждение под колоните на Министерския съвет. Кадрите демонстрираха по какъв начин чиновници на реда удрят с ритници, юмруци и палки протестиращи жители. Разбира се, стигна се до апели за оставката на тогавашния вътрешен министър Младен Маринов.

Под напора на публичното неодобрение пет дни по-късно тогавашният министър председател изиска оставките на трима свои министри - министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на стопанската система Емил Караниколов. Решението си Борисов трансферира върху районните структури на ГЕРБ, само че на брифинг пред медиите съобщи, че повода са подозрения за зависимостите на трима от тях с Движение за права и свободи. 

Сега този проблем наподобява не съществува. Точно противоположното - държанието на Борисов удостоверява подозренията, че Стоянов е таман човек на ГЕРБ в кабинета и по тази причина е тази нервност. 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР