Така наречените журналистически награди “Еми” се връчват от Националната академия

...
Така наречените журналистически награди “Еми” се връчват от Националната академия
Коментари Харесай

Разследването за отравянето на Навални получи награда “Еми”

Така наречените журналистически награди “Еми” се връчват от Националната академия за телевизионни изкуства и науки. Церемонията се организира за 42-ри път.

Разкритията на проверяващата група демонстрираха, че през август 2020 година чиновници на специфичната група на ФСБ, настояща под прикритието на Института по правосъдна медицина, са направили опит за ликвидиране на Алексей Навални с “Новичок”. Материалът, оповестен на 14 декември предходната година, демонстрира, че чиновници на ФСБ са били по петите на Навални от няколко години.

Още при започване на тази година Грозев уточни, че е съвсем невероятно съветският държавен глава Владимир Путин да не знае за покушението над опозиционера и отравянето му не може да стане без неговия автограф. Причината - никой в ФСБ няма право да се докопа до бойно отровни субстанции, в случай че няма втори автограф. Такъв може да бъде даден след утвърждение от страна на службата за защитата на президента.

Разследването за отравянето на Навални е спечелило 2 награди “Еми” - за най-хубаво журналистическо следствие и и за най-хубаво изследване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР