Така и не става ясна причината за отсъствието йОказва се,

...
Така и не става ясна причината за отсъствието йОказва се,
Коментари Харесай

Изритаха Рая Пеева от „Преди обед“ заради…

Така и не става ясна повода за отсъствието й
Оказва се, че Ергенът Виктор Стоянов се е уредил с графа в предаването Преди обед по bTV.

След като стана ясно, че той е едно от новите лица в предаването прави усещане, че изявите на Рая Пеева понижиха фрапантно. Мълвата носи, че тя стопира работата си в предаването, само че по този начин и не става ясна повода за отстраняването й.

Първата стъпка към новото му занятие бе направена преди няколко месеца, когато Виктор Стоянов напусна работата си във фитнеса. Макар тогава той да не обясни с какво счита да се занимава отсега нататък, засиленото му лансиране от страна на bTV подсказваше, че медията ще го вземе под крилото си. Миналата неделя тези съмнения бяха доказани от малкия екран.

Те оповестиха, че Виктор Стоянов е станал лице на нова графа в „ Преди обед “. На собствен ред Ергенът означи, че рубриката му ще бъде динамична и доста друга от наложения облик. Той даде обещание рубриката му да бъде предизвикателна освен за феновете, а и за самия него.

Ергенът акцентира, че присъединяване му няма да бъде единствено една поредност, а ще сменя разнообразни функции – обществени, артистични, ще премери границите на личната си резистентност и любознание.
Не крие, че има вяра, че с екипа на предаването ще съумеят да основат забавно наличие, което с изключение на занимателно ще е и поучително.

От последното конкретизиране излиза наяве, че явно Виктор Стоянов няма да има кой знае какво присъединяване в установяване на наличието на рубриката, а ще разчита за него на хората, оставащи зад кадър.
Освен него в предаването има и други непознати досега лица, а все по-намаляващото наличие на Рая Пеева не прави усещане на никого. Предполага се, че намаляващите й изяви ще изчезнат последователно с времето.

Припомняме, че актрисата влезе в предаването през 2020 година, когато актьорите бяха изправени пред съществено тестване поради затворените около пандемията театри. За никого не е загадка, че продуцентът на предаването Георги Тошев е непосредствен другар на фамилията на Рая Пеева. Той я предложения като ко-водещ в предаването, само че Рая Пеева се сблъска с крепък хейт от страна на феновете, които я оповестиха за връзкарка.

С времето обаче тя се появи, че се оправя повече от добре и bTV стартира да я стартира и в други излъчвания. Дори й повериха воденето на новогодишната стратегия. Затова беше огромна изненада, когато от есента на предходната година тя взе да се появява все по-рядко в компанията на Десислава Стоянова и Сашо Кадиев, а в този момент изцяло отсъства.

Вероятната причина за това е фактът, че младата актриса по този начин и не можа да се избави от прозвището „ скандална “ около историите й с Явор Бахаров, който преди време бе упрекнат, че я е пребил на обществено място. Въпреки множеството му проблеми, Рая не се отхвърли от него. Именно заради тази причина не престават да я сочат с пръст като „ неприятно момиче “, а това е в ослепителен контрастност с консервативния имидж на медията.

Разбира се не е изключено и тя сама да е поискала да бъде сведена до най-малко работата й в малкия екран, поради обстоятелството, че пандемията стартира да отшумява и по всяка възможност актьорските й задължения са се нараснали.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР