Така че най-вероятно безпилотните апарати са дошли от територията на

...
Така че най-вероятно безпилотните апарати са дошли от територията на
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Атаката е скромна, Израел може и да не застане за...

Така че най-вероятно безпилотните апарати са пристигнали от територията на страната. Това съобщи арабистът проф. Владимир Чуков в ефира на Нова телевизия. 
 

По думите му нападението е единствено против летището, откъдето са били изстреляни дронове против Израел.

 

" Има офанзиви и против обекти в Ирак и Южна Сирия, евентуално по позиции на " Хизбула " и революционната армия. Става дума може би за лимитирана акция на " Мосад ", а не на израелската войска. Това е по-скоро обръщение, че Израел пази територията и ползите си, не толкоз за нанасяне на същински удари. Силно лимитирана проява на мощ, по този начин бих определил офанзивата ", разяснява той.

Според него да отговори на нападението не би било добре за Иран. " Имало е предложение за неотложен отговор против Израел, което е било отхвърлено. Виждаме мощно обръщение към израелските жители какво могат да създадат въоръжените сили на страната ", счита проф. Чуков.

 

" Иранската организация ИРНА заяви, че вредите по военната база в Исфахан са доста незначителни ", заяви журналистът Мохамед Халаф. По думите му Съединени американски щати са били осведомени за офанзивата 48 часа по-рано, само че те нямат присъединяване в нея.

 

„ Вчера проиранските милиции в Ирак са почнали да реалокират въоръженията си в Сирия, дружно с бойци ”, уточни анализаторът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР