Тагарев е вреден за България. Настояваме за незабавната му оставка.

...
Тагарев е вреден за България. Настояваме за незабавната му оставка.
Коментари Харесай

Нинова: Военният министър е вреден. Оставка!

Тагарев е нездравословен за България. Настояваме за незабавната му оставка. Това съобщи Корнелия Нинова. 

Няма да подкрепим импортираната от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи декларация за приемане на Украйна в НАТО. Нашите слагачи бързат да бъдат по-католици от папата. Те не осъзнават, че до нас се води война и ние няма да подкрепим тази декларация ”, разяснява тя, представена от БГНЕС.

Според нея цели се да се завърши с плана " Белене " и да скрие една спекулация. България е платила 600 млн. за съоръжение, а на площадката има съоръжение за 250 млн.

Относно имунитета на Бойко Борисов водачът на Българска социалистическа партия разяснява, че това " е доста занимателна тематика ". “Това е една дребна победа на Българска социалистическа партия и на хората, които желаят правдивост. Голямата победа ще бъде когато има транспарантен развой и се стигне до неоправдателна присъда ”, сподели тя и посочи, че даването на имунитета е под напън. “Може би е знаел, че ще падне, по тази причина бърза пред вятъра. Даването е от една страна авансово бягство, или от друга - чака, че нещо по делото ще бъде неразследвано или покрито ”, добави Нинова.

“Относно предлагането на Тагарев /за възможното разполагане на база на НАТО в Черно море, - бел. ред./, ние желаеме неотложно оставката му. Той е нездравословен за България, дейностите и думите му са рискови за националността сигурност, за жителите, за мира и за неутралитета, за който настояваме ”, сподели още Нинова.

По мотив възможното посещаване на президента на Украйна, Володимир Зеленски в България, тя съобщи следното: “Който е поканил Зеленски, да си го одобри, ние не сме. Ако пристигна в Народно събрание, отново ще ви съберем, и той ще чуе кардиналната и поредната позиция на Българска социалистическа партия ”, акцентира водачът на левицата. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР