Таен запис от заседание на ПГ на Демократична България, проведено

...
Таен запис от заседание на ПГ на Демократична България, проведено
Коментари Харесай

Изтекъл запис от заседание на ДБ: Корнелия го раздава все едно иска правителство, изборите ще са на 16 октомври

Таен запис от съвещание на ПГ на " Демократична България ", извършено в постройката на Народно събрание, демонстрира по какъв начин се развиват договарянията за сформиране на държавното управление

Христо Иванов приказва, без да знаe, че тя излъчва онлайн, цитира " бухалки на Тошко Йорданов “, както и уговорена среща за разискване на план стратегия и диалози и конструкция на Министерски съвет.

По думите му Корнелия Нинова ще държи мандата до 15 август, само че въпреки всичко го раздава все едно ще има правитслтво. Позитивното е има развой и има диалог с Има Такъв Народ и ние бяхме " меки китки “. На процедура Политическа партия не могат да кажат, че Има Такъв Народ са 100 мафия, а ние сме 100 % бели. Корнелия Нинова на практика не е свършила едни доста значими неща – да се сложи въпросът за това кой ще води договарянията от страна на Има Такъв Народ. Те получават статут на търпими членове на ръководещата коалиция и им се понижават негативите. Това значи, че те няма да имат министри.

В записа се чува по какъв начин Христо Иванов цитира думи на Корнелия Нинова, дали ИТН няма да изискат Гроздан Караджов още веднъж за министър. Възможността въпреки всичко да се адресира главният проблем с кого преговорят и кои са министрите на Слави – неговите пари, министерства и тези, на които той има доверие.

Това може да блокира договарянията. Корнелия е пропуснала да разчисти няколко проблеми и идната седмица ше дойдат до късо съединяване от сорта на – Асен Василев, когато беседва с Тошко Йорданов, или Кирил Петков какъв пост ще заеме кои са министрите на Слави Трифонов.

Според фактологията, която Христо Иванов обяснява изборите ще бъдат на 16 октомври.

" Ние ще вземем отношение чак, когато министър-председателят бъде явен, не че Движение за права и свободи и ГЕРБ ще ни оставят празен ход. Третият мандат е механически и тази партията няма право да сформира държавно управление “, споделя той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР