Та тя е още младо момиче, което няма и 28

...
Та тя е още младо момиче, което няма и 28
Коментари Харесай

Чували ли сте за ужасяващата Чупакабра?! Е, Полина на Благой Георгиев я докара на визия!

Та тя е още младо момиче, което няма и 28 години. Полина Спасова - настоящата булка на Благой Георгиев би трябвало да е нежна, естествено красива и свежа, най-много свежа... такава, каквато сме я виждали на фотосите й отпреди няколко лета. Е, това беше! Свърши се!

Пред нас към този момент е нещо, което мъчно можем да определим като жена, още повече млада жена. Потребители в нета я съпоставиха даже с Чупакабра - ужасяващо и от дълго време изчезнало от лицето на Земята животно. Тук-таме сме чували, че са я виждали, само че това е доста, доста във вътрешността в джунглите...



" Ето я на - и у българско имаме Чупакабра, Полинка я наподоби отвред. Ще кажеш, че като е плащала да й вършат интервенциите, фотоси на Чупито е показвала на хирурга си ", заклаха я консуматори.

Да, думите им сигурно са много пресилени, само че действително дамата на Благой Георгиев наподобява на гротеска. Лицето й няма и помен от предходната благост, а мяза на череп - с хлътнали страни, издути скули и нещо грозно, пльоснато на мястото на устата.

За това безумство, след което не знаем по какъв начин въобще се гледа в огледалото, Полито е бъркана даже с тр@вестит от хората. " Че тя по-груба и мъжка от Джизъса ще стане скоро. Той към този момент е по-хубав от нея ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР