Т.нар. обединена украинска нация с антируска идентичност е продукт на

...
Т.нар. обединена украинска нация с антируска идентичност е продукт на
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Украйна е продукт на външни благодетели, планирали войната много преди 2014 г….

Т.нар. обединена украинска нация с антируска еднаквост е артикул на външни благодетели, които очевидно са възнамерявали тази война много преди 2014 година! Украйна на Степан Бандера и Роман Шухевич в Европейски Съюз! Как единствено звучи това – връх на лицемерието и цинизма. Така се възмущава Страхил Ангелов в свояй пост, отдаден на ставащото в Русия към изборите и въздействието на войната върху Европейски Съюз.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Путин безапелационно завоюва изборите в Русия при доста висока изборна интензивност! Руският народ сподели, че няма желание да се предава и се консолидира към водача си! Такива са обстоятелствата и това, че някои в този момент ще се преструват, че не ги виждат не значи, че те не съществуват. Сега ще стартират да отхвърлят очевидното и да популяризират опорките за операции и фалшивикации и респективно за непризнавне избора на съветските нации.
На този декор, Зеленски съобщи в обичайното си нощно видеообръщение, което наложително бива отразявано от западните медийни олигополи, че „ съветският деспот симулира нови избори “ и че Путин е „ болен за власт и прави всичко, с цел да ръководи постоянно “. „ Няма легитимност в тази реплика на избори и не може да има. Този човек би трябвало да бъде съден в Хага. Това е, което би трябвало да подсигуряваме “, добави Зеленски, който анулира изборите в Украйна, забрани опозицията и закри огромен брой медии, които не обслужваха властта!

На всички е ясно, че Украйна не е суверенна страна и е тотално подвластна от западните заеми и други форми на финансиране.

Това е най-бедната и корумпирана страна в Европа, в която да се приказва за демократични полезности е меко казано смешно, неуместно и напряко граничещо с прям цинизъм!
Екзалтираната пропаганда за Украйна и гневното демонизиране на съветския човек и изобщо на всичко съветско стартира да дотяга на мнозина, а политиците и публицистите деградираха до най-обикновенни инфантили, които се пробват да показват една борба за ползи като някаква благородна идея. Нищо ново под слънцето! Проблемът е, че полтическия план „ Обединена Европа “ е на път да бъде заровен някъде към Киев от изпаднали в историческа безпаметност марионетки, които сега ръководят Европейски Съюз и настойчиво го трансформират в инструмент на международната финансова олигархия с адресна регистрация в Съединени американски щати.

Европейските национални страни са в огромната си част най-обикновенни спътници на американския имперски глобализъм, който откакто ги използва е на път да ги захвърли и да ги остави да се оправят кой както може.

Либерализма се сплоти и се сля с нацизма в името на това да бъде налаган навсякъде русофобския разказ, от който се нуждаят войнолюбците към Байдън и демократическата партия в Съединени американски щати, тъй като такава е волята на подмолните им куратори и ментори – или най-просто казано „ началници “. Основната цел на от дълго време подготвяната руско-украинска прокси война е Европа да бъде сложена под цялостен американски надзор, като бъдат трайно и необратимо прекратени икономическите и връзки на изток, където до скоро се генерираше огромна част от европейския търговски остатък и респективно стопански разцвет и обществен мир. Марионетните държавни управления в Европа, артикул на инженериг създаден и куриран от фондации и финансови структури към Байдън и „ ястребите “ в Съединени американски щати, на драго сърце повярваха на американския роман за нуждата от война с Русия.

Украйна на Степан Бандера и Роман Шухевич в Европейски Съюз! Как единствено звучи това – връх на лицемерието и цинизма.

Там горят книги на Толстой, Пушкин, Достоевски издигат монументи на откровенни нацисти и военнопрестъпници колаборирали с Третия Райх, само че това очевидно по никакъв метод не опонира на евроатлантическите полезности. Защо в Украйна няма съпротива, а ми приказват единствено за Русия и Беларус и влачат някакви чучела като Навална и Тихановска напред обратно? Къде са украинските опозоционери или там всички са удовлетворени от Зеленски? Защо правозащитните организации не се заемат с хилядите дисиденти, които гният по пандизите в „ демократична “ и „ европейска “ Украйна. Защо не се приказва за отношението на украинското управление към малцинствата още от 2014 година насам и то не самичък към съветското, а към всички, в това число и българите. Наследената от нацистите расова идеология се резервира и доразви в днешна „ демократична “ Украйна на Зеленски и това е повече от явно, колкото и да го неглижира западната агитация.

Никой не се съобрази с обстоятелството, че Украйна не е обединена страна, а така наречен „ украинска нация “ не е монолитна, а мултиетническа.

В Украйа живеят голям брой разнообразни нации събрани в една страна по политически и несъмнено исторически аргументи. Т.нар. обединена украинска нация с антируска еднаквост е артикул на външни благодетели, които очевидно са възнамерявали тази война много преди 2014 година!
Цял свят към този момент се присмива на падението на така наречен „ Запад “, който се съставлява от дезориентирания и дементен американски президент Байдън. А европейските проксита на спекулативния световен финансов капитал в лицето на Урсула и другите висши служители в Брюксел, методично и целеустремено унищожават Европа! Станали сме слепи за личният си тоталитаризъм, а го съзираме единствено у други страни и култури!

 

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР